Documental

 

Tota la informació del documental a http://totinclos.cat

L’èxit turístic d’aquests darrers anys de rècords d’arribades turístiques i de boom de noves modalitats d’allotjament com el lloguer vacacional ens està abocant a una situació crítica: el conflicte amb la població ja és aquí. La mentida de la repartidora turística cada vegada es va fent més visible, ja que les desigualtats socials augmenten ràpidament, el dèficit d’infraestructures socials és crònic, la dependència exterior és absoluta, l’impacte territorial no atura i la petjada ecològica ha augmentat tant que ens estam acostant a les línies vermelles.

Per tot això, pretenem fer un relat contrahegemònic en format documental que presenti la cara oculta del turisme i desmunti la versió oficial sobre els orígens del turisme i els seus suposats beneficis. A causa del consens favorable tant a dreta com a esquerra que ha imperat durant dècades entorn la indústria turística, els treballs crítics amb el turisme són pràcticament inexistents o desconeguts i molt més en l’àmbit audiovisual. Volem així obrir un nou front de denúncia que doni imatge i so a l’ampli ventall de danys i conseqüències derivades del turisme.

Els nostres mitjans són limitats, pel que no podem produir-lo sense la vostra ajuda. Necessitarem, per tant, tot el suport que ens pugueu oferir, sobretot econòmic.

Ajuda’ns a fer possible aquest documental!

Campanya a Goteo

https://ca.goteo.org/project/tot-inclos/

Transferència bancària

Caixa Colonya
ES49 2056 0004 48 1000734127
Transferència bancària indicant «Documental Tot Inclòs»